Toskańskie Burgery Z Pomidorami

Toskańskie Burgery Z Pomidorami
Przepis toskańskie hamburgery pomidorowe może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 26 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny Heinza, Bazyl, warzywa sałatkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańskie Burgery z Prosciutto i Fontiną, Toskański Dżem Pomidorowy Suszony Na Słońcu, oraz Toskańska zupa pomidorowa z bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pomidory, bazylię i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2
Hamburgery gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; top z serem. Przykryć; gotować 1 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Ułożyć sałatki na 2 talerzach; top z cheeseburgerami i mieszaniną pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia9
Magazyn