Toskańskie Burgery Z Pomidorami

Toskańskie Burgery Z Pomidorami
Przepis toskańskie hamburgery pomidorowe może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 26 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny Heinza, Bazyl, warzywa sałatkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańskie Burgery z Prosciutto i Fontiną, Toskański Dżem Pomidorowy Suszony Na Słońcu, oraz Toskańska zupa pomidorowa z bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pomidory, bazylię i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2
Hamburgery gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; top z serem. Przykryć; gotować 1 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Ułożyć sałatki na 2 talerzach; top z cheeseburgerami i mieszaniną pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia9
Magazyn