Torty rakowe z kremem Kolendrowo-limonkowym

Torty rakowe z kremem Kolendrowo-limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek rakowych z kremem Kolendro-limonkowym. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, krem kolendra-limonka, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Okra placki kukurydziane z dipem cilantro limonka jogurt, Ciasta krabowo-makaronowe z majonezem Kolendrowo-limonkowym, oraz Mini torty z czarnej fasoli z Kolendro-limonkową kremą.

Instrukcje

1
Wymieszać raki, 2 szklanki bułki tartej, i dalej 8 składników. Kształt na 12 pasztecików. Płaszcz z pozostałą 1 szklanką bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
RakiRaki
2
Gotować paszteciki, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni 3 do 4 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać z kremem Kolendrowo-limonkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Dekorować, w razie potrzeby.
5
* 1 funt mrożonych gotowanych ogonów raków, rozmrożonych i deszczowanych, może być zastąpiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony RakówOgony Raków

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące

Raki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn