Torty Podróżne Rozmarynowo-Czosnkowe
Ciasto rozmarynowo-czosnkowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 265 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać olej arachidowy, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Rozmaryn i pieczony czosnek krewetki Gyros z sosem rozmarynowym Tzatziki, Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, oraz Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ryż i kolejne 7 składników.
Wlać olej na głębokość 1/4 cala do dużej, ciężkiej patelni; ogrzać do 35
Wrzucić ciasto o 1/4 garści do gorącego oleju; smażyć partiami 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Spuścić na stojakach drucianych na ręcznikach papierowych.