Torty kieszonkowe migdałowe, gruszkowe i wiśniowe

Torty kieszonkowe migdałowe, gruszkowe i wiśniowe
Migdałowe, gruszkowe i wiśniowe ciasta kieszonkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Jeśli masz sok z cytryny, ciasto francuskie, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wiśniowe Torty Kieszonkowe, Torty Kieszonkowe, oraz Torty Kieszonkowe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia do pieczenia blachy z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Lekko zmyć powierzchnię roboczą. Rozłóż 1 arkusz ciasta francuskiego na raz i zwiń każdy w prostokąt o wymiarach 10 na 15 cali. Za pomocą miarki przetnij każdy prostokąt na 2 (5 na 15 cali) prostokąty, a następnie przetnij każdy prostokąt na 5 (5 na 3 cale) prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
20 prostokątów przełożyć na blachę do pieczenia i schłodzić w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Obrać, pokroić na pół i wyłożyć gruszki, a następnie pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Wrzuć je z migdałami, wiśniami, cukrem, skrobią kukurydzianą, solą, sokiem z cytryny i ekstraktem z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
6
Wyjmij prostokąty z lodówki, umieść 5 z nich na nowej blasze do pieczenia i równomiernie łyżka połowę mieszanki owoców, pozostawiając trochę obramowania wokół. Ubić jajko i lekko umyć granice.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Na nadzieniu ułożyć jeszcze 5 prostokątów ciasta. Użyj widelca, aby nacisnąć je delikatnie zamknięte. Powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Umyj wierzchołki ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Wytnij 3 otwory wentylacyjne, o długości około 1/2 cala, w górnej części każdego ciasta.
10
Posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
11
Piec, obracając raz, aż skorupa jest złoty i widać soki bulgotanie, 25 do 30 protokół. Schłodzić ciasto na półce chłodzącej co najmniej 20 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn