Tortilla Crusted Catfish Po ' Boys
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Tortilla Crusted Catfish po ' Chłopcy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 869 kalorii, 32G białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, olej roślinny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Catfish Po ' Boys, Catfish Po ' Boys, oraz Chrupiące Sum Po Boys dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sum pokroić w 2-calowe paski i osuszyć. Wymieszać razem mąkę i 1 łyżkę przyprawy Cajun z 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu.
Ubić kolejną łyżkę przyprawy Cajun do maślanki. Pulse tortille w robocie kuchennym, aż drobno zmielone z trzecią łyżką przyprawy Cajun.
Dodaj olej roślinny do dużego, ciężkiego dna garnka i doprowadzić do 350 stopni F na średnim ogniu.
Sum wrzucić z przyprawioną mąką, następnie umieścić sum na sicie i wytrząsnąć nadmiar mąki. Podziel paski sumów na dwie partie. Zanurz pierwszą partię w maślance, pozwalając nadmiar kapać, a następnie pogłębiać w tortillach. Sum smażyć na złoty kolor, około 5 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. W ten sam sposób pogłębiać i smażyć drugą partię suma.
Wymieszać majonez i pozostałą łyżkę przyprawy Cajun.
Równomiernie rozprowadzić na rolkach. Podziel górę lodową i plastry pomidora między rolki. Top z sumem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.