Tortellini z groszkiem i Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Tortellini z groszkiem i Prosciutto. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 446 kalorii, 35g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, parmezan, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mięso można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tortellini z groszkiem i Prosciutto, Cytrynowy Tortellini Z Groszkiem I Prosciutto, oraz Prosciutto Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj tortellini i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety.
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i prosciutto i gotować, aż chrupiące, 3 do 4 protokół. Wymieszać z czosnkiem i pastą pomidorową i gotować, aż pachnące, o 1 minutę. Chochla w około 1 szklanka wody do gotowania makaronu i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o około połowę, 3 do 4 protokół.
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, 2 do 3 protokół.
Około 2 minut przed tortellini są gotowe, dodać groszek do wrzącej wody i gotować, aż tylko miękkie.
Odcedzić tortellini i groszek i dodać do patelni, podrzucając do Płaszcz z sosem. Wymieszać natkę pietruszki.
Zdjęcia Antonis Achilleos