Tortas de Camaron
Tortas de Camaron jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, czosnek, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Hiszpańska oliwa z oliwek Tortas / Tortas de Aceite, Tortas z grilla (Tortas de salchicha), oraz Camaron Rebosado.
Instrukcje
Chili ancho namoczyć w misce z ciepłą wodą do miękkości, o 20 protokół.
Ubić jajka i krewetki w proszku razem w misce.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; wlać mieszaninę jaj na małe 2-calowe koła w gorącym oleju. Smażyć na złoty kolor, około 3 minut na stronę.
Przenieść na talerz. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną jaj.
Blendujemy chili ancho, cebulę, czosnek i wodę w blenderze na gładką masę.
W razie potrzeby dodaj więcej wody, aby uzyskać konsystencję zupy.
Wlać mieszaninę chile do garnka na średnim ogniu; dodać bulion z kurczaka i paszteciki jajeczne. Gotować i mieszać do rozpuszczenia bulionu, o 5 protokół.
Dodaj nopales, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż zupa jest podgrzewana przez, o 5 protokół.