Torta de Pan Mojicón (ciasto Budyniowe Mojicón)

Torta de Pan Mojicón (ciasto Budyniowe Mojicón)
Torta de Pan Mojicón (ciasto Budyniowe Mojicón) może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mleko, pastę z guawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Torta de Dulce de Coco (kolumbijski Pudding kokosowy), Torta de Pastores (kolumbijskie ciasto z serem i puddingiem ryżowym), oraz Ciasto budyniowe chlebowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmarować średnim naczyniem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In miskę, ubić jajka, mleko, śmietanę, cukier, cynamon i ekstrakt waniliowy i odstawić.Pokrój mojicones na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Umieść spody plasterków mojicon na patelni do pieczenia, dodaj pastę z guawy, a następnie szczyty mojicones (brown side up), upewniając się, że kawałki pasty z guawy znajdują się między warstwami chleba lub spali się podczas pieczenia.nasza mieszanka kremu nad mojicones i pozostawić do namoczenia przez 10 minut, naciskając delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
GuajawaGuajawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec przez 40 do 45 minut lub aż budyń puffs się i budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Wyjąć z piekarnika i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn