Torta de Pan Mojicón (ciasto Budyniowe Mojicón)
Torta de Pan Mojicón (ciasto Budyniowe Mojicón) może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mleko, pastę z guawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Torta de Dulce de Coco (kolumbijski Pudding kokosowy), Torta de Pastores (kolumbijskie ciasto z serem i puddingiem ryżowym), oraz Ciasto budyniowe chlebowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować średnim naczyniem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In miskę, ubić jajka, mleko, śmietanę, cukier, cynamon i ekstrakt waniliowy i odstawić.Pokrój mojicones na pół poziomo.
Umieść spody plasterków mojicon na patelni do pieczenia, dodaj pastę z guawy, a następnie szczyty mojicones (brown side up), upewniając się, że kawałki pasty z guawy znajdują się między warstwami chleba lub spali się podczas pieczenia.nasza mieszanka kremu nad mojicones i pozostawić do namoczenia przez 10 minut, naciskając delikatnie.
Piec przez 40 do 45 minut lub aż budyń puffs się i budyń jest ustawiony.
Wyjąć z piekarnika i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.