Torta de Pan Mojicón (ciasto Budyniowe Mojicón)

Torta de Pan Mojicón (ciasto Budyniowe Mojicón)
Torta de Pan Mojicón (ciasto Budyniowe Mojicón) może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mleko, pastę z guawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Torta de Dulce de Coco (kolumbijski Pudding kokosowy), Torta de Pastores (kolumbijskie ciasto z serem i puddingiem ryżowym), oraz Ciasto budyniowe chlebowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmarować średnim naczyniem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In miskę, ubić jajka, mleko, śmietanę, cukier, cynamon i ekstrakt waniliowy i odstawić.Pokrój mojicones na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść spody plasterków mojicon na patelni do pieczenia, dodaj pastę z guawy, a następnie szczyty mojicones (brown side up), upewniając się, że kawałki pasty z guawy znajdują się między warstwami chleba lub spali się podczas pieczenia.nasza mieszanka kremu nad mojicones i pozostawić do namoczenia przez 10 minut, naciskając delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
GuajawaGuajawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec przez 40 do 45 minut lub aż budyń puffs się i budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Wyjąć z piekarnika i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn