Ten przepis służy 10. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Jeśli masz applewood - wędzony gruby boczek, sól, liofilizowany szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbasa, Boczek Placek Śniadaniowy, Bekonowe jajko i kiełbasa kubki śniadaniowe dla dzieci w kuchni # SundaySupper, oraz Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą, Jajkiem I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350?F. Spray 10-calowy springform pan z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce, mix Bisquick mix, mąka kukurydziana i 1 szklanka sera Cheddar. Mieszać w bulionie aż do wymieszania. Używając nasmarowanych lub maślanych rąk, naciśnij mieszaninę na dno patelni, tworząc skorupę.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
3
Piec 20 minut lub aż skorupa jest ustawiona i zaczyna brązowieć wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, często mieszając, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Usunąć boczek do ręczników papierowych. Wyrzucić boczek kapie. W tej samej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, często mieszając, aż Nie różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć kiełbasę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W dużej misce ubić jajka, pół na pół, szczypiorek i sól trzepaczką lub widelcem. W tej samej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać mieszankę jajeczną; gotować i mieszać, aż jajka będą tylko wilgotne (nie suche).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Zdjąć z ognia; wymieszać z kiełbasą i serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
10
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Posypać pozostałą 1 szklanką sera Cheddar i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12
Piec 8 do 10 minut lub do ogrzania przez i ser topi. Uruchom metalową szpatułkę lub nóż stołowy wzdłuż boku torte, aby poluzować patelnię; Usuń stronę patelni.