Tort śmietankowy babci Pauli

Tort śmietankowy babci Pauli
Babka Paula śmietana Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 615 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz pod ręką cukier, wanilię, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 30 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort kremowo-serowy Paula Deen, Tort Babuni i, oraz Ciasto Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać masło i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać śmietanę i wymieszać do włączenia. Sody oczyszczonej i mąki przesiać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Dodać do śmietany mieszaniny na przemian z jaj, ubijając każde jajko 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dodać wanilię i wlać mieszaninę do nasmarowanej i posypanej mąką 10-calowej tubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 1 godzinę 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn