Tort Z Tapioki
Need a deser bezmleczny? Ciasto z tapioki może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 817 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ekstrakt kokosowy, jajka, kokosowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Z Tapioki, Przepis Na Ciasto Kokosowe Tapioca, oraz Kuih Bingkan Ubi Kayu (Pieczone Ciasto Z Tapioki).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko spray 2 (8-calowy) Okrągłe patelnie do pieczenia z masłem smak pieczenia spray; odstawić.
W dużej misce, połączyć ciasto mix, olej, jajka, i sok z białej żurawiny. Użyj miksera elektrycznego, aby pokonać ciasto na niskiej prędkości przez 30 sekund. Zeskrobać boki miski i ubijać przez 2 minuty na średniej prędkości.
Podziel ciasto równomiernie na przygotowane Patelnie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 32 do 35 minut, lub do momentu, gdy tester wyjdzie czysty.
Tymczasem, aby ciasto pudding nadzienie: połączyć mix budyń, mleko kokosowe, 1 łyżeczka ekstraktu kokosowego, i 1/2 szklanki rozdrobnione Kokosowe w średnim rondlu.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
W małej misce wymieszać lukier i 2 łyżeczki ekstraktu kokosowego; odstawić.
Ząbkowanym nożem przeciąć warstwy ciasta na pół poziomo; odstawić.
Napełnij torebkę z ciastem lub torebkę z zamkiem błyskawicznym jedną trzecią lukru; odstaw na bok.
Umieść 1/2 warstwy ciasta na talerzu i rury pierścień lukier wokół górnej krawędzi. Środek pierścienia napełnij 1/3 budyniu. Powtórz z 2 więcej warstw.
Umieść na wierzchu ostatnią warstwę ciasta. Mróz na zewnątrz ciasta z pozostałym lukrem.
Top matowe ciasto z jagodami i rozdrobnionego kokosa i podawać z sosem borówkowym.
Połącz wszystkie składniki w rondlu.
Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 3 do 6 minut lub do rozpuszczenia galaretki i sos zgęstnieje.