Tort z piwem korzennym II
Root Beer Cake II może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako tani deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka białek, jajka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, oraz Ciasto Z Piwem Korzennym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodać białka, jajka i wanilię i ubić na gładką masę.
Dodać mieszankę mąki na przemian z musem jabłkowym i 1 1/4 szklanki piwa korzennego dobrze ubić, a następnie rozprowadzić ciasto na patelni 9x13 cala.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Aby lukier: w dużej misce, połączyć natychmiastową polewę deserową z 1 szklanką schłodzonego piwa korzennego. ubijać do puszystości, a następnie rozprowadzić na ostudzonym cieście.