Tort z kremem espresso
Tort z kremem espresso zajmuje około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 24 g tłuszczu i łącznie 377 kalorii . Za 98 centów za porcję otrzymujesz deser dla 8 osób. Dostarcza go Taste of Home. Jeśli masz pod ręką wodę, kakao do pieczenia, likier kawowy i kilka innych składników, możesz go zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Cream Puffs with Espresso Cream Fil , Espresso Coffee Cake Muffins iChocolate Espresso Cupcakes With Mocha Buttercream .
Instrukcje
W dużej misce rozpuść proszek espresso w wodzie; ostudź. Wymieszaj z serem.
W małej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć. Stopniowo dodawaj cukier puder; ubijaj, aż utworzą się miękkie szczyty. Wymieszaj 1/2 szklanki śmietany z mieszanką serową; wmieszaj pozostałą śmietanę.
Podawaj krem mascarpone z ciastem.
Skropić każdą porcję likierem i oprószyć kakao.