Tort Z Grilla Z Marscarpone
Ciasto z grilla z Marscarpone wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 18 fanów. Mieszanka grubego ciasta funta, ser mascarpone, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Tort Z Grilla Z Marscarpone, Ciasto czekoladowe z lukrem kawowym Marscarpone, oraz Grillowane ciasto z serem śmietankowym i grillowanymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mascarpone, cukier i wanilię wymieszać w misce gumową łopatką, aż będzie gładka. Złożyć w Pekan; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Masło rozprowadzić po obu stronach każdego plastra ciasta (łącznie około 2 łyżki stołowe). Toast na patelni, aż złoty, o 2 protokół na stronę.
Połączyć brązowy cukier i pozostałe 2 1/2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż do rozpuszczenia i bąbelków, o 3 protokół. Ostrożnie dodać śmietanę i gotować, mieszając, o 1 więcej minut. Wymieszaj jeżyny, rozbijając kilka jagód tylną łyżką.
Zdjąć z ognia, następnie dodać koniak i powrócić do średniego ciepła. Ostrożnie przechyl patelnię, aby koniak się zapalił( jeśli używasz kuchenki elektrycznej, trzymaj zapaloną zapałkę w pobliżu sosu, aby ją zapalić); gotuj, aż płomienie ustąpią.
Rozłóż nadzienie mascarpone na 4 plastrach ciasta funta; zamknij z pozostałymi 4 plastrami ciasta. Top z jeżyn i sosem.
Mascarpone, cukier i wanilię wymieszać w misce gumową łopatką, aż będzie gładka. Złożyć w Pekan; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Masło rozprowadzić po obu stronach każdego plastra ciasta (łącznie około 2 łyżki stołowe). Toast na patelni, aż złoty, o 2 protokół na stronę.
Połączyć brązowy cukier i pozostałe 2 1/2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż do rozpuszczenia i bąbelków, o 3 protokół. Ostrożnie dodać śmietanę i gotować, mieszając, o 1 więcej minut. Wymieszaj jeżyny, rozbijając kilka jagód tylną łyżką.
Zdjąć z ognia, następnie dodać koniak i powrócić do średniego ciepła. Ostrożnie przechyl patelnię, aby koniak się zapalił( jeśli używasz kuchenki elektrycznej, trzymaj zapaloną zapałkę w pobliżu sosu, aby ją zapalić); gotuj, aż płomienie ustąpią.
Rozłóż nadzienie mascarpone na 4 plastrach ciasta funta; zamknij z pozostałymi 4 plastrami ciasta. Top z jeżyn i sosem.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na Ciasto Pound. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.