Tort z czerwonego aksamitu babci Pauli
Tort z czerwonego aksamitu babci Pauli wymaga około 2 godziny i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 49 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać kolorowanie żywności, mąka ciasto, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Paula Deen Red Velvet Cupcake, oraz Czarny Aksamit-Adaptacja Paula Deen.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W misce do miksowania, śmietanę z cukrem i masłem, ubić do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka po kolei i dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Wymieszać kakao i barwnik spożywczy razem, a następnie dodać do mieszaniny cukru; dobrze wymieszać. Mąkę i sól przesiać.
Dodać mieszankę mąki do śmietanej mieszaniny na przemian z maślanką. Zmiksuj wanilią. W małej misce, połączyć sody oczyszczonej i octu i dodać do mieszaniny.
Wlać ciasto na trzy 8-calowe okrągłe nasmarowane i mąki patelni.
Piec przez 20 do 25 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty.
Zdjąć z ognia i ostudzić całkowicie przed lukier.
W misce wymieszać serek śmietankowy i masło.
Dodać Pianki i cukier i zmiksować. Złożyć w kokosie i orzechach.
Rozprowadzić między warstwami oraz na wierzchu i bokach schłodzonego ciasta.