Tort z czarnego pieprzu z duszoną pigwą
Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka pigwy, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Finger Lickin ' Good Duszony Deser Z Pigwy, Ciasto Z Czarnym Pieprzem, oraz Czarny Pieprz Funt Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i mąkę kuglehopf formy; odstawić. W misce do miksowania, śmietany razem masło i cukry. Po jednym na raz, dodać jajka i dobrze wymieszać. Beat in the vanilla. Suche składniki i przyprawy przesiać. Na przemian dodać suche składniki i maślankę do mieszaniny masła i jaj.
Wlać ciasto do formy i piec przez 1 godzinę lub aż ciasto oderwie się od boków patelni.
Ostudzić na patelni przez 10 minut. Odwrócić ciasto na talerzu i unmold.
Dla duszonej pigwy: obierz, rdzeń i z grubsza posiekaj pigwę.
Umieść owoce w małym rondlu bez aluminium i wrzuć sok z cytryny, cukier i szklankę wody.
Dodać cynamon, umieścić na małym ogniu i przykryć. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż owoce zaczną wydzielać sok i zmiękną.
Podawać na ciepło z tortem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;