Tort Wiśniowy Czarny Las

Tort Wiśniowy Czarny Las
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta wiśniowego z Czarnego Lasu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 278 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Wiśniowy Czarny Las, Black Forest Cherry Layer Cake, oraz eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto.

Instrukcje

1
Aby przygotować nadzienie, połącz pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; mieszaj, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 1 minutę lub aż mieszanina cukru jest bardzo gęsta, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usunąć mieszaninę cukru z ognia. Wymieszać z wiśniami. Całkowicie ostudzić; przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
CukierCukier
4
Aby przygotować ciasto, Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
6
W dużej misce wymieszać mąkę i 5 kolejnych składników (przez sól); wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Połączyć maślankę, mleko, olej, wanilię i jajka w misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny cukru; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać ciasto do 2 (9-calowych) okrągłych patelni pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
10
Piec w 350 przez 40 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu i łyżkę połowę mieszanki wiśni (około 1 1/2 szklanki) równomiernie na wierzchu, pozostawiając 1/4-calową granicę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
12
Połącz ubitą polewę i kirsch w małej misce. Łyżka 1 szklanka ubitej mieszaniny polewa równomiernie na mieszaninie wiśni. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Łyżka pozostałych 1 1/2 szklanki mieszanki wiśniowej na warstwę ciasta, pozostawiając 1/2-cala granicy wokół krawędzi. Łyżka pozostała 1 szklanka ubitej mieszaniny topping na mieszaninie wiśniowej, pozostawiając 2-calową granicę od krawędzi warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
CzereśnieCzereśnie
KirschKirsch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dekoruj czekoladowymi lokami. Przykryć luźno i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki

Składniki

11 funt cukinii,1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)14Orzechy dowolne (posiekane)loki z ciemnej czekoladyloki z ciemnej czekolady3(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikoktajl z soku żurawinowegokoktajl z soku żurawinowego2largesjajajaja2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko beztłuszczowemleko beztłuszczowe4146 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki7,75 uncji mąki uniwersalnej (o7,75 uncji mąki uniwersalnej (o1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kirsch (brandy wiśniowakirsch (brandy wiśniowa2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimaślanka beztłuszczowamaślanka beztłuszczowa01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikakao niesłodzonekakao niesłodzone11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej822Orzechy dowolne (posiekane)pestki wiśni w wodzie, osuszonepestki wiśni w wodzie, osuszone4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimrożona, o obniżonej zawartości tłuszczu ubijana polewa, rozmrożonamrożona, o obniżonej zawartości tłuszczu ubijana polewa, rozmrożona
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn