Tort Tęczowy Anioł
Rainbow Angel Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 218 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jeśli masz betty angel Food Cake mix, płynne kolory żywności, skórka pomarańczowa i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Rainbow Angel Food Cake, Tort Urodzinowy Tęczowy Anioł, oraz Rainbow Sorbet Angel Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto, wodę i skórkę cytryny z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; pokonać na średniej prędkości 1 minutę.
Podziel ciasto równomiernie między 3 miski. Delikatnie wymieszać 6 do 8 kropli jednego koloru spożywczego do każdego z ciast.
Wlać czerwone ciasto do ungreased 10-calowy Angel food (tube) ciasto patelni. (Nie używaj fluted tube cake pan lub 9-calowy Angel food pan lub ciasto przepełni się.) Łyżka żółtego ciasta na czerwonym cieście. Łyżka zielone ciasto na górze.
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie lepkie. Nie lekceważ. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 2 godzin. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta; usunąć z patelni do serwowania płyty.
Łyżka 1/2 szklanki lukier do miski do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej około 15 sekund lub do lukier można mieszać gładkie i jest wystarczająco cienki, aby mżawka. (Lub łyżka lukier do rondla 1-quart i podgrzewać na małym ogniu, stale mieszając, aż wystarczająco cienkie, aby mżawka.)
Umieść pozostały lukier w ozdobnej torbie z końcówką do pisania. Rura wstążkę i łuk na każdym placu cukierków, aby wyglądać jak zapakowane opakowanie. Ułóż paczki na wierzchu ciasta. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.