Tort Truskawkowy

Tort Truskawkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tortu truskawkowego. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 304 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z truskawek, maślankę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort truskawkowy z polewą truskawkową, Truskawkowe Ciasto Rumowe, oraz Tort Truskawkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Truskawki odcedzić, zastrzegając 1/2 szklanki soku. Truskawki posiekać, odstawić sok i jagody na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
JagodyJagody
SokSok
2
W dużej misce, krem skracania i cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Połącz suche składniki; dodaj do kremowanej mieszaniny na przemian z maślanką i dobrze wymieszaj. Wymieszaj pekany, posiekane truskawki i ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
MaślankaMaślanka
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 10-in. Rura karbowana patelnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 325° przez 1-1 / 4 godzin lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
W małym rondlu połącz cukier i zarezerwowany sok truskawkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać pokrojone truskawki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
9
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakty.
10
Posmaruj trochę sosu na ciepłym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
11
Ciasto podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn