Tort Morelowy dla mamy
Tort Morelowy mamy to bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz sok z cytryny, cukier cukierniczy, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Nektarem Morelowym, Ciasto Z Nektarem Morelowym, oraz Mostek Z Nektarem Morelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Nasmaruj patelnię na ciasto o wymiarach 9x13 cali.
Wymieszać ciasto cytrynowe wymieszać, jajka i olej roślinny w misce, aż do całkowitego połączenia. Nektar morelowy wymieszać w cieście i dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie lekko rumiane na brzegach, a górna sprężyny z powrotem po lekko naciśnięciu, o 30 protokół. Wykałaczka włożona do środka ciasta powinna wyjść czysta lub z wilgotnymi okruchami. Sprawdzić doness po 20 minutach.
Cukier cukierniczy wymieszać z sokiem z cytryny, mieszając sok w około 1 łyżce na raz, aż lukier będzie płynny i łatwy do rozprowadzenia. Lukier powinien działać lekko, ale nie być cienką cieniutką glazurą.
Na ostudzonym cieście rozłożyć lukier i posypać skórką cytrynową.