Tort Migdałowo-Cytrynowy

Tort Migdałowo-Cytrynowy
Migdałowo-cytrynowy tort może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka białek, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Tort Migdałowo-Cytrynowy, Tort migdałowo-cytrynowy ze świeżymi truskawkami, oraz Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Aby przygotować ciasto, płaszcz 9-calowy springform ciasto patelni z gotowania sprayu; kurz z 1 łyżka Maca ciasto posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
MacaMaca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
3
Lekko łyżka 1 cup Maca ciasto posiłek do suchej miarki; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Połączyć 1 szklanka Maca ciasto posiłek, migdały, 1 1/2 łyżeczki skórki cytryny, i sól w dużej misce; wymieszać widelcem do wymieszania. Wymieszać 3 żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
MacaMaca
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białka jaja do mieszaniny Macy; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
MacaMaca
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub do złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut. Przebij wierzch torte drewnianym szpikulcem w kilku miejscach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Aby przygotować glazurę, połącz 1 1/2 łyżeczki skórki cytryny, sok, 1/2 szklanki cukru i 1 żółtko jajka w małym rondlu; dobrze wymieszaj trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 3 minuty lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Wlać glazury na ciasto na patelni; odstawić 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny i truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn