Tort Mardi Gras King
Mardi Gras Król ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort Mardi Gras King, oraz Tort Mardi Gras King.
Instrukcje
Mleko oparzone, zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki masła. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej. W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie z 1 łyżką białego cukru.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
Gdy mieszanina drożdży pęcznieje, dodaj schłodzoną mieszaninę mleka.
Ubić jajka. Wymieszać z pozostałym białym cukrem, solą i gałką muszkatołową. Ubić mąkę do mieszanki mleka/jaj 1 szklanka na raz. Gdy ciasto się połączy, odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 do 10 minut.
Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką lub folią i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 2 godzin. Po wyrośnięciu dziurkujemy i dzielimy ciasto na pół.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 2 arkusze ciastek lub linię papierem pergaminowym.
Połącz brązowy cukier, zmielony cynamon, posiekane orzechy pekan, 1/2 szklanki mąki i 1/2 szklanki rodzynek.
Wlać 1/2 szklanki roztopionego masła na mieszaninę cynamonu i wymieszać do kruchości.
Rozwałkuj połówki ciasta na duże prostokąty (około 10 x 16 cali).
Posypać ciasto równomiernie nadzieniem i zwinąć każdą połowę szczelnie jak galaretkę, zaczynając od szerokiej strony. Połącz końce każdej rolki, tworząc 2 Owalne pierścienie.
Umieść każdy pierścień na przygotowanym arkuszu ciastek. Nożyczkami wykonaj cięcia 1/3 drogi przez pierścienie w odstępach 1 cala.
Niech wzrosną w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar, o 45 minut.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Popchnij lalkę na dno tortu. Mrozić na ciepło z cukrem cukierniczym zmieszanym z 1 do 2 łyżkami wody.