Tort mandarynkowy III to Wegetariańskie deser. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mandarynki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8 calowy plac ciasto patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól. Zrobić dobrze w środku i dodać jajko, wanilia, mandarynki i 1/2 szklanki posiekanych orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki
Soda Oczyszczona
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Orzechy
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto do 8 calowy plac ciasto patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Podczas pieczenia ciasta przygotuj sos. W średnim rondlu połącz brązowy cukier, mleko i masło. doprowadzić do wrzenia i wymieszać w kokosie i 1/2 szklanki orzechów włoskich. Gdy jeszcze gorące, wlać na ciasto, jak tylko wyjdzie z piekarnika.