Tort lodowy OREO & Fudge
Ten przepis służy 12. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Mieszanka lodów krówkowych, budyń instant o smaku czekoladowym, ciasteczka oreo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 5347 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Oreo i lody Krówkowe"ciasto", Domowe Ciasto Oreo Fudge Cookie Ciasto Lody Ciasto, oraz Miętowe Brownie i Oreo Hot Fudge z miętowym twarogiem bitą śmietaną.
Instrukcje
Do średniej miski wlać polewę z krówek.
Ubij w 1 szklance zimnego bicza.
Dodać suchy budyń wymieszać, wymieszać 2 min. Wymieszać posiekane ciasteczka.
Ułóż 4 kanapki z lodami, side-by-side, na 24-calowym arkuszu folii aluminiowej Reynolds Wrap; top z połową mieszanki Cool WHIP. Powtórz warstwy. Na wierzch Pozostałe kanapki. Góra i boki mrozu z pozostałym chłodnym batem. Podnieść boki folii; podwójne krotnie góry i kończy się luźno uszczelnić pakiet.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka Oreo świetnie komponują się z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.