Ten przepis służy 12. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. 405 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, lody waniliowe, wiśnie maraschino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
1
Odstawić 12 ciasteczek. Pozostałe ciasteczka zmiksować, wymieszać z masłem. Naciśnij 2/3 na dno 9-calowej formy sprężynowej. Zatrzymaj zarezerwowane pliki cookie wokół krawędzi. Kuchenka mikrofalowa 1/2 szklanki krówki polewa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; mżawka na skorupie. Zamrażać 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos Krówkowy
Pliki Cookie
Masło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Mikrofalówka
2
Zmiękczyć 1-1 / 2 szklanki każdego smaku lodów; spread, 1 smak na raz, nad warstwą krówki w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Krówka
3
Posypać pozostałą mieszaniną okruchów. Łyżka Pozostałe lody do kulek; umieścić nad warstwą okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
4
Zamrozić 4 godziny lub do twardości. Gdy gotowy do podania, top deser z chłodnym batem. Mikrofalówka pozostała polewa krówka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; mżawka na deser.
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.