Tort Czekoladowo-Malinowy 4-Warstwowy
4-warstwowe ciasto z ciemnej czekolady i malin wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.21 za porcję. Mało kto lubi ten deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sodę oczyszczoną, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto warstwowe z gorzkiej czekolady i malin, Ciasto Warstwowe Z Ciemnej Czekolady, oraz Ciasto Warstwowe Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce i zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszać jajka i 3 kolejne składniki. dodać do suchych składników. Beat z niską prędkością z mikserem elektrycznym tylko do wymieszania. Beat ze średnią prędkością 2 minuty. Wymieszać we wrzącej wodzie.
Wlać ciasto do 2 natłuszczonych i zalanych mąką 9-calowych okrągłych tortownic.
Piec w 350 przez 35 minut lub do momentu, gdy ciasto zacznie odciągać się od boków patelni, a drewniany kilof włożony w środek każdej warstwy wychodzi prawie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Malinowe nadzienie rozprowadzić równomiernie między warstwami.
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić lukier z ciemnej czekolady.
Dekorować, w razie potrzeby.