Tort cytrynowy Nathana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tortu cytrynowego Nathana. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, sok z cytryny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Chunky Chicken Quesadilla Nathana, Zasada naleśnika ziemniaczanego Joan Nathan, oraz Joan Nathan ' s Honey Orange Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, pokryj 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania; dno garnków wyłożyć papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania. Kurz garnki z 2 łyżki mąki, i odstawić.
Lekko łyżka 2 szklanki mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Połącz 2 szklanki mąki, proszku do pieczenia, sody oczyszczonej i soli, mieszając trzepaczką.
Umieścić granulowany cukier i 1/2 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodać mieszankę mąki i beztłuszczową maślankę na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Ubić w 2 łyżkach skórki cytryny i 2 łyżkach soku z cytryny.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec w temperaturze 350 przez 32 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu; usunąć papier woskowy z warstw ciasta.
Aby przygotować lukier, w dużej misce połącz cukier puder i pozostałe składniki (z wyjątkiem listków skórki cytryny); mieszaj trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu; połówkę lukru rozłożyć na wierzchu ciasta. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Rozłóż pozostałą połowę lukru na wierzchu ciasta.
W razie potrzeby udekoruj skórką z cytryny. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.