Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu

Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu
Tort Billa Yossesa z Czarnego Lasu to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 250. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz vanillan ekstrakt / dostać przepis, żółtka jaj, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bill Yosses pieczone w piekarniku brzoskwinie z Zielonym eliksirem Tean, Bill Yosses' Blackberry Maślanka Bundt z pomarańczową glazurą, oraz eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uwaga: ten przepis sprawia, że samo ciasto, z bitą śmietaną, ogoloną czekoladą i polewą wiśniową. Bill Yosses podaje ciasto w czekoladowym pudełku (na zdjęciu). aby zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Spryskaj 11" x 17" patelnię do pieczenia sprayem do gotowania, a następnie Spryskaj dno papierem do pieczenia i spryskaj ponownie. Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika.Roztopić masło; przełożyć do miski do ostygnięcia. W średniej misce przesiać mąkę i kakao; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ubij jajka, żółtka, sól, wanilia i cukier w misce do mieszania ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, aż tylko ogrzeje się w dotyku; przenieść miskę do miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki i ubić na średniej prędkości, aż do bardzo lekkiego i potrojonego objętości, około 10 minut. Delikatnie złożyć mieszankę mąki, aż do włączenia. Delikatnie złóż około 1/3 mieszaniny mąki jajecznej na zastrzeżone roztopione masło, a następnie złóż mieszaninę masła na pozostałą mieszaninę mąki jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni i piec, aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieść patelnię do stojaka i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjąć z patelni; przenieść pergaminem na deskę do krojenia; pokroić ciasto na 4 równe kawałki poziomo, aby cienkie layers.To zrobić bitą śmietanę: w małym rondlu równomiernie posypać zimną wodą żelatynę; odstawić na 1 minutę, następnie często mieszać przez 2 minuty; gotować na średnim ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści; zdjąć z ognia. W dużej misce połącz śmietanę i wanilię; ubijaj do uzyskania miękkich szczytów, a następnie ubijaj w cukrze cukierniczym i żelatynie, każdy w stałym strumieniu. Beat aż sztywne szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Przełożyć do worka na ciasto wyposażonego w otwór 1/2 cala lub worka na suwak z narożnym wycięciem off.To zrobić nadzienie wiśniowe: wymieszać wiśnie, skrobię kukurydzianą, cukier, miód, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia; następnie dusić, mieszając, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Przełożyć do płytkiej miski i ostudzić; następnie zmiksować na niemal gładką masę. Chill until ready to use.To zrobić syrop cukrowy: w małym rondlu wymieszać 1/2 szklanki wody, cukru, miodu i rumu lub kirsch (jeśli jest używany). Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i przenieść do miski; schłodzić, aż będzie gotowy do use.To zrobić wiórki czekoladowe: rozpuścić czekoladę i skrócić w rondlu 1-quart na bardzo małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Eliksir GrEliksir Gr
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
KirschKirsch
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Wlać mieszaninę czekolady do wyłożonej folią patelni bochenkowej. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest twardy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1
Ułożyć 1 kawałek ciasta na półmisku, następnie ułożyć bitą śmietanę wokół krawędzi, tworząc obramowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2
Na środku rozprowadzić 1/3 nadzienia wiśniowego, na wierzchu rozłożyć więcej bitej śmietany, przykrywając nadzienie wiśniowe. Przykryj kolejną warstwą ciasta; powtórz proces nakładania warstw jeszcze 2 razy, aż ostatnia warstwa ciasta zostanie użyta. Cienko zamrozić całe ciasto bitą śmietaną i zamrozić, aż bita śmietana będzie jędrna, około 30 minut. Ciasto z pozostałą bitą śmietaną i posypać wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3
Dekoruj wiśniami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
4
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn