Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu

Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu
Tort Billa Yossesa z Czarnego Lasu to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 250. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz vanillan ekstrakt / dostać przepis, żółtka jaj, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bill Yosses pieczone w piekarniku brzoskwinie z Zielonym eliksirem Tean, Bill Yosses' Blackberry Maślanka Bundt z pomarańczową glazurą, oraz eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uwaga: ten przepis sprawia, że samo ciasto, z bitą śmietaną, ogoloną czekoladą i polewą wiśniową. Bill Yosses podaje ciasto w czekoladowym pudełku (na zdjęciu). aby zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Spryskaj 11" x 17" patelnię do pieczenia sprayem do gotowania, a następnie Spryskaj dno papierem do pieczenia i spryskaj ponownie. Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika.Roztopić masło; przełożyć do miski do ostygnięcia. W średniej misce przesiać mąkę i kakao; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ubij jajka, żółtka, sól, wanilia i cukier w misce do mieszania ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, aż tylko ogrzeje się w dotyku; przenieść miskę do miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki i ubić na średniej prędkości, aż do bardzo lekkiego i potrojonego objętości, około 10 minut. Delikatnie złożyć mieszankę mąki, aż do włączenia. Delikatnie złóż około 1/3 mieszaniny mąki jajecznej na zastrzeżone roztopione masło, a następnie złóż mieszaninę masła na pozostałą mieszaninę mąki jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni i piec, aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść patelnię do stojaka i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjąć z patelni; przenieść pergaminem na deskę do krojenia; pokroić ciasto na 4 równe kawałki poziomo, aby cienkie layers.To zrobić bitą śmietanę: w małym rondlu równomiernie posypać zimną wodą żelatynę; odstawić na 1 minutę, następnie często mieszać przez 2 minuty; gotować na średnim ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści; zdjąć z ognia. W dużej misce połącz śmietanę i wanilię; ubijaj do uzyskania miękkich szczytów, a następnie ubijaj w cukrze cukierniczym i żelatynie, każdy w stałym strumieniu. Beat aż sztywne szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć do worka na ciasto wyposażonego w otwór 1/2 cala lub worka na suwak z narożnym wycięciem off.To zrobić nadzienie wiśniowe: wymieszać wiśnie, skrobię kukurydzianą, cukier, miód, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia; następnie dusić, mieszając, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Przełożyć do płytkiej miski i ostudzić; następnie zmiksować na niemal gładką masę. Chill until ready to use.To zrobić syrop cukrowy: w małym rondlu wymieszać 1/2 szklanki wody, cukru, miodu i rumu lub kirsch (jeśli jest używany). Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i przenieść do miski; schłodzić, aż będzie gotowy do use.To zrobić wiórki czekoladowe: rozpuścić czekoladę i skrócić w rondlu 1-quart na bardzo małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Eliksir GrEliksir Gr
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
KirschKirsch
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wlać mieszaninę czekolady do wyłożonej folią patelni bochenkowej. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest twardy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Ułożyć 1 kawałek ciasta na półmisku, następnie ułożyć bitą śmietanę wokół krawędzi, tworząc obramowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
2
Na środku rozprowadzić 1/3 nadzienia wiśniowego, na wierzchu rozłożyć więcej bitej śmietany, przykrywając nadzienie wiśniowe. Przykryj kolejną warstwą ciasta; powtórz proces nakładania warstw jeszcze 2 razy, aż ostatnia warstwa ciasta zostanie użyta. Cienko zamrozić całe ciasto bitą śmietaną i zamrozić, aż bita śmietana będzie jędrna, około 30 minut. Ciasto z pozostałą bitą śmietaną i posypać wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Dekoruj wiśniami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
4
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn