Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu

Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu
Tort Billa Yossesa z Czarnego Lasu to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 250. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz vanillan ekstrakt / dostać przepis, żółtka jaj, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bill Yosses pieczone w piekarniku brzoskwinie z Zielonym eliksirem Tean, Bill Yosses' Blackberry Maślanka Bundt z pomarańczową glazurą, oraz eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uwaga: ten przepis sprawia, że samo ciasto, z bitą śmietaną, ogoloną czekoladą i polewą wiśniową. Bill Yosses podaje ciasto w czekoladowym pudełku (na zdjęciu). aby zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Spryskaj 11" x 17" patelnię do pieczenia sprayem do gotowania, a następnie Spryskaj dno papierem do pieczenia i spryskaj ponownie. Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika.Roztopić masło; przełożyć do miski do ostygnięcia. W średniej misce przesiać mąkę i kakao; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ubij jajka, żółtka, sól, wanilia i cukier w misce do mieszania ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, aż tylko ogrzeje się w dotyku; przenieść miskę do miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki i ubić na średniej prędkości, aż do bardzo lekkiego i potrojonego objętości, około 10 minut. Delikatnie złożyć mieszankę mąki, aż do włączenia. Delikatnie złóż około 1/3 mieszaniny mąki jajecznej na zastrzeżone roztopione masło, a następnie złóż mieszaninę masła na pozostałą mieszaninę mąki jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni i piec, aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przenieść patelnię do stojaka i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć z patelni; przenieść pergaminem na deskę do krojenia; pokroić ciasto na 4 równe kawałki poziomo, aby cienkie layers.To zrobić bitą śmietanę: w małym rondlu równomiernie posypać zimną wodą żelatynę; odstawić na 1 minutę, następnie często mieszać przez 2 minuty; gotować na średnim ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści; zdjąć z ognia. W dużej misce połącz śmietanę i wanilię; ubijaj do uzyskania miękkich szczytów, a następnie ubijaj w cukrze cukierniczym i żelatynie, każdy w stałym strumieniu. Beat aż sztywne szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Przełożyć do worka na ciasto wyposażonego w otwór 1/2 cala lub worka na suwak z narożnym wycięciem off.To zrobić nadzienie wiśniowe: wymieszać wiśnie, skrobię kukurydzianą, cukier, miód, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia; następnie dusić, mieszając, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Przełożyć do płytkiej miski i ostudzić; następnie zmiksować na niemal gładką masę. Chill until ready to use.To zrobić syrop cukrowy: w małym rondlu wymieszać 1/2 szklanki wody, cukru, miodu i rumu lub kirsch (jeśli jest używany). Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i przenieść do miski; schłodzić, aż będzie gotowy do use.To zrobić wiórki czekoladowe: rozpuścić czekoladę i skrócić w rondlu 1-quart na bardzo małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Eliksir GrEliksir Gr
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
KirschKirsch
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wlać mieszaninę czekolady do wyłożonej folią patelni bochenkowej. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest twardy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Ułożyć 1 kawałek ciasta na półmisku, następnie ułożyć bitą śmietanę wokół krawędzi, tworząc obramowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2
Na środku rozprowadzić 1/3 nadzienia wiśniowego, na wierzchu rozłożyć więcej bitej śmietany, przykrywając nadzienie wiśniowe. Przykryj kolejną warstwą ciasta; powtórz proces nakładania warstw jeszcze 2 razy, aż ostatnia warstwa ciasta zostanie użyta. Cienko zamrozić całe ciasto bitą śmietaną i zamrozić, aż bita śmietana będzie jędrna, około 30 minut. Ciasto z pozostałą bitą śmietaną i posypać wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Dekoruj wiśniami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
4
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn