Tort Biedronka

Tort Biedronka
Ciasto Biedronka wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rund lukrecji, przepis czekoladowy ganache, przepis waniliowy krem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Tort Biedronka, Tort Biedronka, oraz Tort i babeczki z biedronki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze ciasto umieść na 1 kartonowej rund na stojaku nad arkuszem. Gdy ganache jest jeszcze ciepły, polej ciasto. Używając noża do palety, delikatnie przesuń paletę 1 lub 2 razy, aby równomiernie rozprowadzić ganache na górze i tak, aby spływał po bokach i pokrywał je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
2
Odstawić ciasto, aż ganache się ustawi, około 30 minut do 1 godziny.
3
Podczas gdy ganache się ustawia, zacznij robić skrzydła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
4
Pozostałe ciasto przeciąć na pół, wzdłuż.
5
Pozostałą karton przetnij również na pół i ułóż każdą połowę ciasta na jednej z kartonowych połówek. Używając czerwonego masła i noża do palety, całkowicie zamroź obie połówki. Postaraj się, aby lukier wydaje się być tak gładka, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
6
Ułożyć na skrzydłach czarną lukrecję, aby zrobić plamki biedronki.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Mini Pianek Marshmallow50 Mini Pianek Marshmallow
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
7
Gdy ganache jest ustawiony, złóż biedronkę. Pozwól 2 cale z przodu ciasta ganache Na twarz biedronki.
8
Umieść 2 połówki za 2-calową twarzą z 2 rogami dotykającymi tuż za głową i pod kątem do siebie. Skrzydła powinny być na miejscu, aby Biedronka odleciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
9
Umieść wafle cukierków na torcie ganache, aby stworzyć Oczy. Za pomocą małej odrobiny resztek lukier, zabezpieczyć cukierki powlekane czekoladki do wafli, aby źrenice.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
10
Wytnij BAT z lukrecji na żądaną długość i lekko naciśnij ganache, aby utworzyć usta. Użyj pozostałej części Batu lukrecji, aby utworzyć anteny. *** Aby pokroić to ciasto do serwowania, Usuń skrzydełka i pokrój osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia48
Magazyn