Tort Żurawinowy

Tort Żurawinowy
Tort żurawinowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 14. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pekany, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cranberry Brownie Torte, Tort Z Musem Żurawinowym, oraz Tort Żurawinowy Pomarańczowy.

Instrukcje

1
W misce, połączyć okruchy krakersów, pekan, 1/4 szklanki cukru i masła. Naciśnij na dole i 1 w. na boki 9-in. springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do lekko rumiane. W misce wymieszać żurawinę, koncentrat soku pomarańczowego, wanilię, sól i pozostały cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
żurawinażurawina
WaniliaWanilia
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
W misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć do mieszanki żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Wlać do skorupy. Zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Do polewy, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu. Wymieszać z żurawiną i wodą do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać, aż jagody pop i mieszaniny zgęstnieje, o 5 protokół; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
JagodyJagody
CukierCukier
WodaWoda
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odstawić torte w temperaturze pokojowej na 10 minut przed krojeniem.
7
Podawać z polewą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn