Tomato Bruschetta
Pomidorowa Bruschetta może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz koszerną sól, oliwę z oliwek, pomidory roma i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest przyniesiony przez Chow. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Tomato Bruschetta, Tomato Bruschetta, oraz Tomato Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ocet balsamiczny w średniej, niereaktywnej misce i ubijaj oliwę w wolnym strumieniu.
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Umieść chleb na grillu (rezerwy blachy do pieczenia) i gotować, aż pojawią się znaki grill i chleb jest tosty i chrupiące, o 2 do 3 minut na stronie.Powrót chleb z grilla do zarezerwowanej blachy do pieczenia przyprawione-side up i pocierać przyprawione boki z czosnkiem clove.To zebrać: podzielić mieszaninę pomidorów równomiernie między kromki chleba. Tear liście bazylii na kawałki wielkości kęsa i posypać bruschetta.
W razie potrzeby pokroić na mniejsze kawałki i podawać.