Tomatillo Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz awokado, liście kolendry, do 8 Tomatillo, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole), Tomatillo Guacamole, oraz Zwęglony Tomatillo Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pomidory, kolendra, awokado, cebula, jalapeno, czosnek, sok z limonki, kminek, i sól w robocie kuchennym lub blenderze i impuls do połączenia.;
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.