Tomalito Kukurydziane
Tomalito z kukurydzy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Mieszanka mleka, pełnoziarnistej kukurydzy, słodzika Splenda® no calorie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s, palak corn curry, jak zrobić palak corn / szpinak corn, oraz Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj margarynę, mąkę masę i granulowany słodzik SPLENDA® do uzyskania lekkości i puszystości. W robocie kuchennym lub blenderze wymieszaj jedną filiżankę ziaren kukurydzy z wodą i mączką kukurydzianą, aż będzie gładka. Wymieszać z masą.
Wymieszaj pozostałą kukurydzę, proszek do pieczenia, sól i mleko, aż ciasto będzie gładkie.
Wlać do szklanego naczynia do pieczenia 8x8 cali.
Umieść naczynie do pieczenia na dużym rondlu z gotującą się wodą. Przykryj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową i gotuj na parze przez 50 do 60 minut lub do momentu, aż będzie twarde. Od czasu do czasu sprawdzaj wodę i w razie potrzeby uzupełniaj. Wymieszaj budyń przed podaniem, aby nadać mu spójną konsystencję.
Podawać w małych miarkach.