Tofu, szparagi i papryka czerwona Stir-Fry z Quinoa
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Tofu, szparagi, i czerwony pieprz Stir-Fry z Quinoa może być doskonały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet ryżowy, sos sojowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Szparagi Tofu Stir-Fry, oraz Tofu & Brokuły Quinoa Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 4 składniki w małej misce; wymieszaj trzepaczką. Odstawić.
Aby przygotować stir-fry, doprowadzić wodę do wrzenia w małym rondlu. Mieszać w quinoa; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 10 protokół.
Odstawić, przykryty, 10 minut; puch widelcem.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i smażyć 5 minut.
Dodać paprykę, grzyby, szparagi, sól, i tofu; stir-fry 3 protokół. Wymieszać w sosie.
Podawać na quinoa, i posypać sezamem.