Tofu-Owijki Do Sałaty Z Orzechów Sosny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Tofu-Sosna orzechów sałaty okłady spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz pod ręką cukier, orzeszki piniowe, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Podobne przepisy to Okłady Z Sałaty Tofu, Okłady Do Sałaty Z Ciecierzycy Tofu, oraz Okłady Z Sałaty Grzybowo-Tofu.
Instrukcje
Pokroić w około 1/4 cala kostki.
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać orzeszki piniowe do złotego koloru, około 4 minut; wlać z patelni.
Dodaj tofu, ocet, sos sojowy i cukier na patelnię; wymieszaj na średnim ogniu, aż tofu będzie gorące i ciecz zostanie wchłonięta, 2 do 3 minut.
Dodać pietruszkę i olej; mieszać tylko do momentu, aż pietruszka zacznie więdnąć, o 30 sekund.
Tuż przed podaniem (ciepły lub chłodny) wymieszać z orzeszkami pinii i przelać do miski. Ułóż sałatę do kosza i łyżkę sosu hoisin do małej miseczki. Łyżka mieszanki tofu do liści sałaty, dodać trochę sosu hoisin, i zawijać do jedzenia.