Tiramisu Parfait

Tiramisu Parfait
Przepis Tiramisu Parfait jest gotowy w około 3 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 354 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz angel food cake, natychmiastową kawę w proszku bezkofeinową, słodzik Splenda ® no calorie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pick-Me-Up, Tiramisu Protein Parfait, Owoce i jogurt Parfait przepis (winogrona i musli Parfait), oraz Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy.

Instrukcje

1
Pokrój angel food cake na 1-calowe kostki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
2
Rozpuścić kawę rozpuszczalną w gorącej wodzie. Schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Połącz mascarpone z serem śmietankowym w misce. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodaj 2 łyżki kawy, ciemnobrązowy cukier, granulowany słodzik SPLENDA® i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
5
Dobrze wymieszać. Odstawić.
6
Wlać zimną kawę do patelni o wymiarach 9X13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Złóż Tiramisu: szybko zanurz połowę kawałków ciasta Angel food w kawie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Natychmiast wyjąć i umieścić w średniej szklanej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Rozłóż połowę mieszanki serowej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Posypać 1 łyżeczką kakao w proszku. Powtórz z pozostałym ciastem Angel food, mieszaniną sera i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
11
Przykryć i schłodzić przez trzy godziny lub przez noc przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn