Tiramisu Creme z Espresso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kremu Tiramisu z Espresso. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 498 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowy proszek espresso, kakao w proszku, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Tiramisu Creme z Espresso, Garnki de Creme ~ Espresso Creme, oraz Dynia - Espresso Tiramisù.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj cukier, Marsalę, espresso w proszku, kakao i wanilię.
W dużej misce miksera stojącego ubić ser mascarpone, aż będzie lekki i puszysty. Złóż ubitą polewę. Złożyć w mieszance kawy Marsala.
Łyżkę do 4 szklanek deserowych i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Kiedy będzie gotowy do podania, udekoruj 2 ciasteczkami ladyfinger i wiórkami czekoladowymi, do dekoracji.