Tipsy wołowe Grandmaw Cain i ryż
Tipsy wołowe i ryż Grandmaw Cain mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 32G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mięso gulasz wołowy, oliwa z oliwek, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Zdrowe Porady Wołowe Nad Ryżem, Tipsy wołowe Cajun z ryżem, oraz Pieczarkowe Tipsy wołowe z ryżem.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Umieść mąkę w płytkiej misce i pogłębiać końcówki wołowiny w mące. Brąz wołowinę w gorącym maśle i oleju, często mieszając, o 15 protokół.
Wlać wodę do garnka i zeskrobać, aby rozpuścić rumiane kawałki jedzenia z dna garnka. Wymieszać w paczkach smakowych z ryżu wymieszać i rozpuścić; wymieszać z ryżem i grzybami. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić, aż wołowina będzie miękka i ryż wchłania płyn, 20 do 30 więcej minut.