Tipsy wołowe Grandmaw Cain i ryż

Tipsy wołowe Grandmaw Cain i ryż
Tipsy wołowe i ryż Grandmaw Cain mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 32G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mięso gulasz wołowy, oliwa z oliwek, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Zdrowe Porady Wołowe Nad Ryżem, Tipsy wołowe Cajun z ryżem, oraz Pieczarkowe Tipsy wołowe z ryżem.

Instrukcje

1
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Umieść mąkę w płytkiej misce i pogłębiać końcówki wołowiny w mące. Brąz wołowinę w gorącym maśle i oleju, często mieszając, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać wodę do garnka i zeskrobać, aby rozpuścić rumiane kawałki jedzenia z dna garnka. Wymieszać w paczkach smakowych z ryżu wymieszać i rozpuścić; wymieszać z ryżem i grzybami. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić, aż wołowina będzie miękka i ryż wchłania płyn, 20 do 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
WołowinaWołowina
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn