Tinola Z Kurczaka
Kurczak Tinolan jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne danie główne. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 22g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, kurczaka, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tinolang Manok (Chicken Tinola), Ciśnieniowo gotowane dziecko bangus (milkfish) a la tinola, oraz I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu rozgrzać olej.
Dodaj cebulę, imbir, i czosnek i smażyć, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać kawałki kurczaka i sos rybny i gotować, mieszając, aż kurczak jest dobrze pokryte olejem, 1 do 2 protokół.
Dodać 8 szklanek wody, podgrzać i zagotować. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, dodając papaja, gdy kurczak jest prawie przetargu, 30 do 40 minut w sumie. Wymieszać w liściach sili i malunggay, jeśli używasz. Gotować do ogrzania i zwiędnąć, jeśli świeże. Doprawić sosem rybnym, do smaku.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;