Tilapia z sosem Pimiento to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieczarki, filety z tilapii, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Podobne przepisy to Tilapia z sosem Pimiento, Tilapia Z Sosem Pimiento, oraz Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones).
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać pokrojoną cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i gotować minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodaj pomidory z puszki i ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano
5
Dodać pokrojone grzyby, posiekane oliwki, oregano, sól i pieprz. Przynieś na wolnym ogniu.2
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ciasto Kukurydziane
6
Ułożyć filety rybne delikatnie na mieszance cebulowo-pomidorowej oliwy i rozłożyć trochę sosu na rybie. Powrót do gotować na wolnym ogniu (to tylko soki z pomidorów, które są na wolnym ogniu). Obniżyć ciepło do niskiego i przykryć patelnię. Gotować lub 8 do 10 minut lub aż ryba łatwo płatki podczas badania widelcem. Użyj szerokiej szpatułki, aby podnieść filety z patelni na talerz do serwowania. Łyżka sosu nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, Obrane
7
Podawać z ryżem i / lub chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.