Tilapia Z Pieczonego Parmezanu
Tilapia z pieczonego parmezanu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatarian przepis serwuje 6 i kosztuje $3.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 223 kalorii, 36g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, filetów tilapia, przypraw do owoców morza i soku z cytryny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Tilapia Pieczona Z Parmezanem, Pieczona Tilapia Parmezan, oraz Tilapia Parmezanowo-Pieczona.
Instrukcje
Umieść filety na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. W małej misce połącz pozostałe składniki; rozłóż na filetach.
Broil 3-4 w. od ciepła przez 10-12 minut lub do momentu, gdy ryby łatwo się łuszczą widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to moje najlepsze typy tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień o przyjemnych aromatach, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Miękkie i świeże na podniebieniu.