TILAPIA Z PESTO KOLENDRY (TILAPIA A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO)
TILAPIA z PESTO kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 39g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.02 za porcję. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 78 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz kolendrę, sok z limonki, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona Tilapia Jalapeno-Limonka z kolendrą-Manchego-Pepita Pesto makaron z cukinią, Cilantro Tilapia, oraz Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj kolendrę, orzeszki piniowe, czosnek do robota kuchennego. Puree, dodać ser i proces. Po uruchomieniu robota kuchennego dodaj oliwę z oliwek. Proces aż do połączenia.KIERUNKI (RYBY)
Filety włożyć do naczynia i zalać rybą sokiem z limonki, przykryć i schłodzić.
Pozostaw rybę w marynacie przez 30 minut.
Na dużej patelni, podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na średnim ogniu i smażyć ryby około 4 minut z każdej strony.
Podawać natychmiast z pesto kolendry na wierzchu.