Tilapia Tostadas z pieczoną kukurydzą

Tilapia Tostadas z pieczoną kukurydzą
Tilapia Tostadas z pieczoną kukurydzą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sól, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tilapia z czarną fasolą i kukurydzą, Pieczona cukinia i czarna fasola Tostadas z chrupiącą rzodkiewką, oraz Tostadas z kremowym prażonym Poblanosem i kukurydzą.

Instrukcje

1
Połącz kwaśną śmietanę i salsę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj kukurydzę, papryka, cebula, jalapeo, i 1/4 łyżeczka soli do patelni; smażyć 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Usunąć mieszaninę z patelni; wytrzeć patelnię czystą ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Połączyć awokado i sok; wrzucić delikatnie. Wymieszać mieszaninę awokado do mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
SokSok
KukurydzaKukurydza
6
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Rybę posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
8
Umieść mąkę kukurydzianą w płytkim naczyniu; pogłębiać ryby w mączce kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
RybyRyby
9
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj połowę ryby na patelnię; gotować 3 protokół. Ostrożnie obrócić ryby; gotować 2 minuty lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness. Powtórz procedurę z pozostałym 1 1/2 łyżeczki oleju i ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Obie strony tortilli posmarować sprayem do gotowania. Ułóż tortille w jednej warstwie na blachach do pieczenia; broil 2 minuty z każdej strony lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Umieść 2 tortille na każdym z 4 talerzy. Ułóż 2 łyżki slaw na każdej tortilli. Rybę równomiernie podzielić na tortille; każdą porcję wymieszać z ok. 3 łyżkami mąki kukurydzianej i ok. 1 1/2 łyżki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
RozkoszRozkosz
KukurydzaKukurydza
RybyRyby
13
Podawać z limonką, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn