Tilapia Quesadillas z Guacamole
Przepis Tilapia Quesadillas z Guacamole jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 45g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, mąkę, tilapię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 243 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Guacamole Quesadillas, Guacamole Quesadillas, oraz Bekon-Guacamole Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety umieścić w misce, dodać sok z limonki. Doprawić z obu stron papryką, kminkiem, czosnkiem, cebulą, chili w proszku, solą i pieprzem.
Posypać filety z obu stron mąką, wytrząsając nadmiar.
Rozłóż tortille równomiernie na powierzchni roboczej. Podziel ser i rybę równomiernie, posypując dolną połowę każdej tortilli równomiernie serem i rybą, a następnie świeżą kolendrą.Złożyć tortillę na pół, aby zamknąć nadzienie i mocno nacisnąć. Quesadillas ułożyć na talerzu i odstawić.
Posmaruj patelnię olejem.
Umieścić 2 quesadillas na patelni i gotować, aż spody są lekko tosty, o 2 protokół.Odwróć quesadillas i tosty z drugiej strony, o 2 minuty więcej.
Przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku. Powtórz z pozostałymi quesadillas, szczotkując patelnię olejem między partiami.
Każdą quesadillę pokroić w kliny i podawać natychmiast z guacamole.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.