Tilapia po chińsku marynowana soją ze świeżym imbirem i cebulką

Tilapia po chińsku marynowana soją ze świeżym imbirem i cebulką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj sojową marynowaną chińską Tilapię ze świeżym imbirem i szalką. Ten pescatariański przepis służy 5 i kosztuje 3,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z Feast on the Cheap ma 2 fanów. Jeśli masz sos sojowy, kolendra, tilapia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chińska zupa ryżowa z kurczakiem i imbirem, Marynowane karczochy dla niemowląt z koperkiem i świeżym imbirem, oraz Kurczak W Stylu Bulgogi Marynowany Imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W szklanej patelni do pieczenia ułóż marynowaną rybę i piecz przez 15-17 minut, aż będzie łuszcząca się i złocista.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Podgrzać sos na średnim ogniu i dodać posiekane szalotki, doprowadzić do wrzenia, a następnie od razu gotować na wolnym ogniu przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3
Łyżkę sosu na tilapii, udekorować kolendrą i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
TilapiaTilapia
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia37
Magazyn