Tilapia Milanese
Tilapia Milanese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 744 kalorie, 49g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 10 fanów. Idź do sklepu i odebrać masło, pietruszka liści, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese), Asparagi alla milanese (szparagi po Mediolańsku), oraz Risotto alla milanese (Risotto w stylu Milanese) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. moczyć ryby w misce z mlekiem i 2 szklanki lodu, 15 protokół. W międzyczasie wymieszaj mąkę z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w płytkim naczyniu. Lekko ubić jajka w innym naczyniu. Pulse chleb, pietruszka, Skórka z cytryny i 1/2 łyżeczki soli w robocie kuchennym, aż powstanie okruchy, a następnie przenieść do trzeciego naczynia. Pojedynczo wyjąć filety z mleka i zagrzebać w mące, wytrząsając nadmiar. Zanurz w jajkach, a następnie posmaruj bułką tartą, delikatnie naciskając, aby pokryć obie strony.
Przenieś na duży talerz. Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek i masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać 2 filety i gotować, aż złoty, o 3 protokół z każdej strony.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 2 filetami, dodając po 2 łyżki oliwy z oliwek i masła.
Przenieść rybę do piekarnika i piec aż gotowane przez, O 8 protokół. Wymieszać rukolę z pozostałymi 1-2 łyżkami oliwy z oliwek oraz sól i pieprz do smaku.
Podawać rybę z sałatką i klinami cytrynowymi.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.