Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj gyrosa Tilapia. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 47g białka, oraz 18g tłuszczu. Mieszanka płaskich chlebów pszennych, sól, filety tilapia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gyros Z Tilapii Pieczonej, Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Gyros dla podobnych receptur.
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.