Tilapia czosnkowo-pomidorowa
Tilapia czosnkowo-pomidorowa wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz tilapię, sól i pieprz, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Tilapia Pieczona Z Czosnkiem, Tilapia Czosnkowa Cytrynowa, oraz Czosnek Alfredo Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W średniej misce rozgnieść czosnek i pomidor. Wymieszać z kwaśną śmietaną i doprawić solą i pieprzem.
Filety rybne umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Ryby piec przez 10 minut w rozgrzanym piekarniku, aż do połowy.
Wyjąć z piekarnika i zalać sosem pomidorowym. Powrót do piekarnika i gotować przez 10 więcej minut, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.