Tijuana Kitchen Rice może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, bulion z kurczaka, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tijuana Torta, Tijuana Wrap, oraz Tijuana Pie in a Crock dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim sosie dodać olej, jalapeno, cebulę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta, następnie dodać ryż i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Saute ryżu przez 3 minuty, deglaze z białym winem, następnie dodać oregano, kminek, papryka, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków