Throwdown Chocolate Chip Cookies
Throwdown Chocolate Chip Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól koszerna, brązowy cukier muscavado, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Throwdown Piernikowe Ciasteczka, Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, oraz ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. blachy do pieczenia linii z pergaminem lub silikonowe podkładki.
Mąkę, sól i sodę wymieszać w misce.
Umieść masło w misce elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj do gładkości, około 1 minuty.
Dodać cukry i kontynuować mieszanie, skrobanie w dół boki i dno miski, aż lekkie i puszyste, o 2 minuty dłużej.
Dodać jajka, po kolei, i ekstrakt z wanilii.
Dodać połowę mieszanki mąki i wymieszać, aż tylko włączone.
Dodać pozostałą mieszaninę mąki, ponownie mieszając, aż po prostu połączone.
Wyjmij miskę ze stojaka i złóż kawałki czekolady.
Używając małej miarki do lodów, łyżka ciasta na przygotowanych blach do pieczenia, pozostawiając co najmniej 2 cale między każdym ciastkiem, i piec na środkowym stojaku, aż ciasteczka są lekko złoty kolor i nadal miękkie w środku, o 11 protokół.
Pozostaw ciasteczka na 2 minuty na blasze do pieczenia przed wyjęciem ich do pieczenia na blasze z szeroką metalową łopatką.
Niech ciasteczka ostygną na półce do pieczenia na kilka minut przed jedzeniem. Powtórzyć z pozostałym ciastem.